Vrienden van de Floris

Op deze pagina vindt u de bedrijven die de leerlingen van de Prins Florisschool een (financieel) hart onder de riem steken. Met de bijdrage van deze bedrijven zijn wij, de ouderraad, in staat om nog meer leuke activiteiten voor de leerlingen te organiseren.

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u de Stichting Ouders van de Prins Florisschool sponsoren? Neem dan contact met ons op via or@floris.unicoz.nl. Overigs kunnen werkgevers van ouders ook sponsoren. Kunt u geen financiele bijdrage leveren, maar wel in producten dat kan natuurlijk ook. Neem ook dan contact op met de ouderraad via or@floris.unicoz.nl.

Sponsors

GuideXpresse
EHBO is ons lust en ons leven: eerste hulp bij onverstaanbaarheid.

Fortune Coffee: Eerst koffie! Want koffie verbindt en brengt mensen samen, het helpt je de dag te starten, een ander te leren kennen en relaties aan te gaan.

 

Scholte Verhuisgroep Euromovers: We verhuizen alles of assisteren alleen. Soms doen we alleen de piano. Of er komt één chauffeur met een vrachtwagen. We kunnen de woning van een overleden familielid snel leeg opleveren en spullen opslaan zodat u tijd heeft om het uit te zoeken.

Linneweever Orthopedisch Schoenatelier: Ons bedrijf is misschien niet de allergrootste maar wij bevinden ons in de top van de orthopedisch schoenmakers. Bij ons vormt kwaliteit de belangrijkste drijfveer. Daarnaast zijn wij ook maatschoenmakerij en dit betekent onder meer dat wij creatieve oplossingen voor het verhelpen van voetproblemen niet uit de weg gaan. Wij staan bekend om de levering van steunzolen en inlays.

Actyourself Coaching: Wij zijn gespecialiseerd in ELPH-Coaching, met een toepassing in Talent Management, Loopbaan Coaching, Executive Coaching en levensvragen zoals onder andere gezondheidsvragen, burn out en werk-privé vraagstukken.

Ferdinand Bloemen: Een mooi boeket voor in huis of bij u op het bedrijf? Dan moet u bij Ferdinand Bloemen zijn. Ook maken wij bruidsboeketten, bloemstukken of verzorgen wij de aankleding van uw feestlocatie.

Marktdagen:
Dinsdag in Oosterheem
Vrijdag in Rokkeveen